Monenlaisiin tilaisuuksiin

Juhlat  | Kokoukset | Yritystilaisuudet | Majoitus | Juhlapalvelut- ja vuokraus

Kokonkylä Paintball

eli värikuulasota

Kaipaatteko ohjelmaa polttareihin, tyky-päivään tai kaveriporukan yhteiseen viikonloppuun? Kokon Hovin paintball-kentällä on varmasti vauhtia! Kentän voi vuokrata omaan käyttöön (omat varusteet) tai varata ohjatun pelin. Ohjatun tunnin kestävän pelin hintaan sisältyy värikuula-ase, 250kpl kuulia, suojahaalari ja maski. Paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa peliä. Kentälle pelaajia kerrallaan 6-15hlö, isommat ryhmät pelaavat kahdessa tai useammassa osassa.

 

Mikäli ohjattuun peliin saapuvalla pelaajalla on omat varusteet, tällöin veloitamme ainoastaan pelimaksun 10€. Kuulia voi meiltä ostaa 20€/500kpl.

 

VAATTEET. Ohjattuun peliin sisältyy suojahaalari ja maski suojaamaan kasvoja. Jalkoihin suositellaan säähän sopivia kenkiä, jotka saavat tarvitessa likaantua. Sopivat kengät voivat olla lenkkarit, vaelluskengät tai kumisaappaat. Käsiin suosittelemme ohuita sormikkaita, esimerkiksi puutarhakäsineet. Maskin kanssa voi käyttää halutessaan esimerkiksi pipoa tai lippistä.

 

IKÄRAJA! Pelin ikärajana pidämme turvallisuussyistä 14-vuotta. Hyväksymme nuoremmat pelaajat vain huoltajan kirjallisella suostumuksella. Tällöinkin ikäraja on 12-vuotta. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamamme suojavarusteet on aikuisten kokoisia. Mikäli nuori pelaaja tarvitsee pienemmän haalarin, kuin aikuisten S-koko, tulee olla oma haalari tai muu likaantumista sietävä vaatetus.

 

Hinta: 35€/hlö

Lisätunti: 10€/hlö + kuulat 20€/500kpl (riittää 2-3 henkilölle)

tai 100€ kenttävuokra (4h) ilman ohjausta omilla välineillä

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä, niin katsotaan ryhmällenne oma pelipäivä!

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Pelipäivä (pp.kk.vvvv)
Ryhmäkoko
Lisätietoja