Monenlaisiin tilaisuuksiin

Juhlat  | Kokoukset | Yritystilaisuudet | Majoitus | Juhlapalvelut- ja vuokraus

Kokonkylä Paintball

eli värikuulasota

Kaipaatteko ohjelmaa polttareihin, tyky-päivään tai kaveriporukan yhteiseen viikonloppuun? Kokon Hovin paintball-kentällä on varmasti vauhtia! Kentän voi vuokrata omaan käyttöön (omat varusteet) tai varata ohjatun pelin. Ohjatun tunnin kestävän pelin hintaan sisältyy värikuula-ase, värikuulat valitun paketin mukaan, suojahaalari ja maski. Paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa peliä. Kentälle pelaajia kerrallaan 6-15hlö, isommat ryhmät pelaavat kahdessa tai useammassa osassa.

 

Mikäli ohjattuun peliin saapuvalla pelaajalla on omat varusteet, tällöin veloitamme ainoastaan pelimaksun 10€. Kuulia voi meiltä ostaa 25€/500kpl.

 

VAATTEET. Ohjattuun peliin sisältyy suojahaalari ja maski suojaamaan kasvoja. Jalkoihin suositellaan säähän sopivia kenkiä, jotka saavat tarvitessa likaantua. Sopivat kengät voivat olla lenkkarit, vaelluskengät tai kumisaappaat. Käsiin suosittelemme ohuita sormikkaita, esimerkiksi puutarhakäsineet. Maskin kanssa voi käyttää halutessaan esimerkiksi pipoa tai lippistä suojaamaan hiuksia.

 

IKÄRAJA! Pelin ikärajana pidämme turvallisuussyistä 14-vuotta. Hyväksymme nuoremmat pelaajat vain huoltajan kirjallisella suostumuksella. Tällöinkin ikäraja on 12-vuotta. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamamme suojavarusteet on aikuisten kokoisia. Mikäli nuori pelaaja tarvitsee pienemmän haalarin, kuin aikuisten S-koko, tulee olla oma haalari tai muu likaantumista sietävä vaatetus.

 

Pelipaketti 1 (suosituin!): 35€/hlö

sis. varusteet, noin 1 tunnin peliajan ja 250 värikuulaa/pelaaja

 

Pelipaketti 2: 45€/hlö

sis. varusteet, noin 1½-2 tunnin peliajan ja 400 värikuulaa/pelaaja

 

Peliajan lisäksi kokonaisaikaan tulee varata noin tunti aikaa saapumiseen, varusteiden pukemiseen/riisumiseen ja peliohjeistuksiin.

 

Lisäkuulat 25€/500kpl

 

Kenttävuokra (4h) ilman ohjausta omilla välineillä: 100€

 

Pupu- tai kana-asun vuokraus: 10€

(Sopii esimerkiksi polttarisankarille. Molempia asuja saatavilla 1kpl)

 

 

Tarjoamme ryhmille myös räätälöityjä paketteja! Pelin jälkeen voitte käydä suihkussa ja grillailla terassilla omassa rauhassa tai tilata valmiiksi katetun burgerbuffetin! Kysy lisää!

Kiinnostuitko? Laita meille viestiä, niin katsotaan ryhmällenne oma pelipäivä!

Nimi *
Sähköposti *
Puhelinnumero *
Pelipäivä (pp.kk.vvvv)
Ryhmäkoko

Olen kiinnostunut pelin lisäksi

Lisätietoja