Monenlaisiin tilaisuuksiin

Juhlat  | Kokoukset | Yritystilaisuudet | Majoitus | Juhlapalvelut- ja vuokraus

Iso juhlasali

Päärakennuksen isossa juhlasalissa on istumapaikat 90-100 hengelle. Tyylikkäästi sisustetusta tilasta löytyy äänentoisto mikrofoneineen, valkokangas ja projektori sekä wifi. Salin yhteydessä on iso ammattitason keittiö, jossa voi valmistaa ruuat isoihinkin juhliin. Keittiön vuokraaminen oikeuttaa kaikkien astioiden sekä välineiden käytön. Ruoka- ja kahviastiasto 90 hengelle. Ison juhlasalin vuokraan sisältyy biljardisalin käyttö.

Tarjoamme myös "Avaimet käteen" -paketteja, jolloin hintaan sisältyy salin somistaminen ja loppusiivous. Tämä palvelu hinnoitellaan erikseen sisällöstä riippuen.

 

Hinta: 50€/tunti, 280€/päivä, 500€/viikonloppu

+ keittiö: 10€/tunti, 60€/päivä, 100€/viikonloppu

+ astiastojen käyttö henkilömäärän mukaan:

kahviastiasto 0,5€/hlö

kahvi- ja ruoka-astiasto (sis. viinilasit ym.) 1,5€/hlö

 

Astiastovuokraa ei peritä erikseen,

mikäli pitopalvelu tilattu meiltä!

 

Pikkujuhlasali

Pihan toisessa rakennuksessa on pienemmille juhlille ja tilaisuuksille sopivat tilat. Täällä on helppo järjestää esimerkiksi lasten vauhdikkaat syntymäpäiväjuhlat tai pienemmät perhejuhlat. Tila soveltuu myös liikunnan harrastajille erinomaisesti. Kalustoon sisältyy leikki- ja pelivälineitä, kuten pienet maalit, palloja, hyppynaruja ja erilaisia pelejä (esim. hännänryöstö). Vuokraan kuuluu salin yhteydessä olevan keittiön käyttö sekä iso katettu terassi. Keittiössä on perustarpeisto ja kahviastiasto 26 hengelle. Pöytiä ja tuoleja saatavilla saliin jopa 50 hengelle

(katso Vuokratuotteet-sivulta).

 

Hinta: 35€/tunti, 150€/päivä, 280€/viikonloppu

Biljardisali

Päärakennuksessa, ison juhlasalin yhteydessä on biljardisali. Sali soveltuu erinomaisesti kokousten ja pienempien koulutustilaisuuksien käyttöön. Tämä tila on vuokrattavissa ilman isoa salia, eteisaulan WC:t käytettävissä. Lisäpalveluna tilattavissa kokouskahvit katettuna.

 

Hinnat 25€/tunti, 80€/päivä

Huoneisto

Päärakennuksen päädyssä on omalla sisäänkäynnillä iso kahden makuuhuoneen huoneisto. Kahdessa kerroksessa olevissa tiloissa on suihku, kaksi WC:tä, vuodepaikat 6:lle (vauvansänky saatavilla erikseen) sekä keittiö. Hinta sisältää lakanat sekä pyyhkeet jokaiselle majoittujalle.

 

Hinta alk. 80€/yö

Lisähenkilöt + 13€/hlö/yö

Keittiö

Päärakennuksen iso ammattitasoinen keittiö on ison juhlatilan yhteydessä ja käytettävänä lisämaksusta. Keittiön yhteydessä on iso kylmiöhuone. Keittiöstä löytyy ruoka- ja kahviastiasto 90 hengelle, viini- ja kuohuviinilasit, konjakkilasit sekä erilaisia coctail-laseja. Lisäksi käytössä on monipuolinen tarjonta kattaus- ja somistustuotteita, kuten erilaisia astioita ja maljakoita.

 

Astiastoa ei vuokrata talon ulkopuolisiin tilaisuuksiin.

 

 

Tilavuokrat

Päivä = Alkaa klo 9 ja päättyy samana päivänä klo 21 mennessä.

Viikonloppu = Alkaa perjantaina klo 9 ja päättyy sunnuntaina klo 21

Lisävuorokaudet sovittaessa erikseen.

 

Perushintaan ei sisälly loppusiivous.

Siivouspalvelumaksu vaihtelee tilakohtaisesti, tuntiveloitus 35€/h.

 

Tarjoamme myös "Avaimet käteen" -paketteja,

jolloin hintaan sisältyy salin somistaminen ja loppusiivous.

Lisäpalvelut hinnoitellaan erikseen sisällöstä riippuen.

 

Vuokrahinnat sisältävät alv. 24%.