Monenlaisiin tilaisuuksiin

Juhlat | Kokoukset | Yritystilaisuudet | Majoitus | Juhlapalvelut ja -vuokraus

Lasten synttärit satasella!

Lasten kaverisynttärit tulossa ja koko lauma ei mahdu kotona juhlimaan? Pikkujuhlasali on sopiva vauhdikkaisiinkin lastenjuhliin! Salissa on köysien ja puolapuiden lisäksi pelejä ja välineitä vapaasti käytettävissä. Lisähinnasta saatavilla esimerkiksi pehmopanospyssyt, ongintaseinä tai pomppulinna! Salin yhteydessä oleva keittiö on käytettävissä (kahviastiasto 26 hengelle). Vuokra-aika on neljä (4) tuntia, sisältäen järjestelyyn ja loppusiivoukseen kuluvan ajan. Hinta ei sisällä tarjoiluja.

 

Hinta 100€ / 4h

Paintball

Kaipaatteko ohjelmaa polttareihin, tyky-päivään tai kaveriporukan yhteiseen viikonloppuun? Kokon Hovin paintball-kentällä on varmasti vauhtia! Kentän voi vuokrata omaan käyttöön (omat varusteet) tai varata ohjatun pelin. Ohjatun tunnin kestävän pelin hintaan sisältyy värikuula-ase, 250kpl kuulia, suojahaalari ja maski. Paikalla on henkilökuntaa ohjaamassa peliä. Ryhmäkoko 4-15 hlö.

 

Hinta: 35€/hlö

tai 100€ kenttävuokra (4h) ilman ohjausta omilla välineillä

 

Pallokauppa

Meidän monipuolisesta valikoimasta nyt myös lateksi- ja foliopallot! Palloja voi käydä ostamassa sellaisenaan tai täytämme valmiiksi, myös heliumtäytöt!

Tilauksesta teemme myös esimerkiksi pallokaaret ja muut pallokoristeet juhliisi!

Olemme avoinna sopimuksen mukaan, soita tai laita viestiä p. 044 709 4320.

Juhlateltat

Juhlat kotona ja vähän tarvisi lisätilaa puutarhaan? Meiltä löytyy kaksi eri kokoista, valkoista juhlatelttaa joilla saa lisätilaa yhteensä jopa 100 hengelle!

Teltat vuokrataan pystytettynä ja purettuna. Matkakulut lisätään hintaan.

 

Hintaesimerkki (viikonloppu):

Teltta 5x10m 250€

Teltta 4x8m 225€

VUOKRAA KOMIA JUHLATELTTA

Pöydät ja tuolit

Pöydät ja tuolit soveltuvat niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Pöytiä on 8kpl ja tuoleja 50kpl. Saatavana myös 6kpl pyöreitä seisomapöytiä.

 

Hinnat:

Tuolit 1,5*-2€ / kpl

Pöydät 8*-10€ / kpl

 

*Edullisempi hinta juhlatilan tai -teltan kanssa vuokratessa.

Rekvisiittaa juhliin

Tarvitsetko juhliisi pieniä yksityiskohtia, mutta et halua ostaa omia? Meiltä voit vuokrata!

Karkkibuffet-setti, suklaasuihkulähde, pieni pomppulinna (max. 3hlö), maitotonkat 2kpl, puistia laatikoita 10kpl ja erilaisia valosarjoja!

Lasten pehmopanospyssyt

Pikkujuhlasaliin lisähinnasta erilaisia lisäaktiviteettejä! Suositut pehmopanosaseet panoksineen vuokraat edullisesti lasten juhliin. Hintaan sisältyy suojalasit.

 

Hinta: 20€/15kpl

Juhlapalvelut

Juhlien järjestäminen edessä, mutta aikaa tai kiinnostusta ei ole? Me autamme juhlien suunnittelussa, koristeluissa, kattauksissa ja missä ikinä tarvitseekaan!

 

Hinta: 35€/h